Ingredienser. Instruktioner. Lägg klubborna i smord ugnsform. Koka upp grädde med fond, tomatpuré, ev chilisauce, curry, cayennepeppar och smaka av såsen
Ta bort skinnet från klubborna. Lägg dem i en smord ugnssäker form. Blanda samman crème fraiche med chilisås, fransk senap, curry, sambal oelek, vitlök, salt och svartpeppar
Här i det Mårtenssonska hemmet rådde en febril verksamhet igår och vi for hit och dit som guttaperkabollar båda två - det känns det faktiskt som att vi gjort största delen av januari
Vispa samman marinaden och marinera klubborna över natten. marinad. Lägg dem på ett ugnsgaller och stek klubborna i 120 grader i 30 minuter. Höj värmen till 220 grader och stek vidaretills de fått fin färg och är genomstekta. 6-8 st kycklingklubbor. 1 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond. 1 tsk vitlök, finhackad. 2 msk persilja, finhackad. 1 tsk balsamicovinäger, vit
IngredienserPortioner. 4 1 kg frysta eller färska kycklingklubbor 2 1/2 msk soja 1 msk ketchup 1 tsk rosmarin 1 tsk oregano 1 msk rapsolja 1/2 tsk nymalen svartpeppar 1 vitlöksklyfta 3 msk smör 1 dl vatten Tillservering rostade rotfrukter het yoghurtsås Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Kinesisk soja 20 % rabatt ICAAsia 150 ml Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Asiatiska såser 10 % rabatt Santa Maria 200 - 500 ml Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5. - Rabatt Arla 500 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.