Fördela det över kycklingbitarna som ett täcke och strö över pinjenötter och hackad färsk basilika. Vad säger du om lite kycklingmed goda italienska smaker
Kycklingfilé fylld med ost, citron och dragon och sen inlindad i lufttorkad skinka ala Jamie Oliver. Börja med att skära kycklingen så att det går att fylla den (se bild längre ner)
Idag åt vi ris, sås och kycklingfileér lindade i lufttorkad skinka. * 2-4 fileér per person (beroende på storlek) * En skiva lufttorkad skinka till varje filé * 3dl vispgrädde * 1msk tomatpure * salt, vitpeppar, svartpeppar och
E. n. k. e. l. t. o. c. h. g. v. a. r. d. s. m. I. i. M. j. å. u. ä. p. H. b. f. K. y. z. D. ö. 3. é. /. 6. 1. T. w. -. (. B. ). S. 2. ,. 0. P. L. x. 5. q. *. d l. g r
Kycklingmedmozzarella, soltorkade tomater, basilika och oliverFör några dagar sedan åt vi kyckling tillagad medmozzarella, soltorkade tomater, basilika och svarta oliver, smaker som verkligen passar bra ihop
Fördela fyllningen i pajskalet och häll äggstanningen över. Pajdeg. Tryck ut degen ända upp till kanten i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Nagga pajskaletmed en gaffel och förgrädda det ca 10 min. 1 dl rostade pinjenötter
gjort en äpplepajmed svartvitlök och hur underligt det än låter så blev den. kyckling, potatis, blomkål, svartvitlök, thai basilika, svartpeppar och örtsalt
Skiva tomater & mozzarella. Salt & peppar. Toppa medbasilika. Basilika. När omeletten börjar "stanna" så lägger man skivor av tomat, lök, mozzarella & skinka på ena halvan av omeletten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.