Ha ner allt i pajskalet. 1Pajdeg. Platta ut degen i en pajform och ställ den i kylen i 30 minuter. Slå blandningen i formen och grädda pajen i 225°C i 30 minuter, eller tills den stelnat
Paj är en himla bra maträtt. Jag hade en hel del lax kvar efter helgens kalasfirande och eftersom den inte håller en hel evighet i kylen så är en paj perfekt att veva ihop och sen frysa för kommande luncher
Ta fram en pajform och tryck ut degen jämnt. Nagga degen med en gaffel och grädda sedan pajskalet i mitten av ugnen cirka 10 minuter. Ta ut pajskalet när det har gräddats i 10 minuter. Ställ in pajen i ugen och grädda cirka 25 minuter
Kommer ni ihåg minipajerna som jag gjorde i påskas. Det är nog inte en paj att äta som enda rätt till middag, men den passar utmärkt på en buffé med annan plockmat
Denna paj kommer från en kollega som sa. Lägg fyllningen i pajformen och strö över resten av smulorna. Eva-Maries rabarber- och svarta vinbärspaj (8 bitar). Lägg hälften av smulorna i en pajform, ca 24 cm i diameter, och platta till dem något
Idag får du recept på en tacopaj som jag gjorde för ett tag sedan. Det finns flera olika recept på tacopajer, denna har ett krämigt täcke över sig som ger en god smak