Ett recept som fick våra munnar att rycka till av längtan är Chokladkakorna meddulce de leche. Skillnaden mellan Baking och Classic är kanske inte jättesynlig på just dessa kakor men om man tittar på bilderna kan man se att kakan med Classic har sjunkit ihop en aning
Jag (Karin) har ett heltidsjobb vid sidan av Pampas Deli, eller jag kanske jobbar med Pampas Deli på min fritid… ja, vilket som så turas vi kollegor om att ta med fredagsfika och nu var det min tur
Den store (Hernan) ville ha en mjuk kaka medDulce de Leche utblandat i smeten, medan den lille (Marco) ville ha en Dulce de Leche tårta med, hans andra favorit, choklad
Extra allt med egenkokad dulce de leche och mosad banan. Avsluta med resten av kladdkakesmeten. Fördela mosad banan över och fördela kolasåsen (dulce de leche) över
Rör runt det efter att det kommit ut ur ugnen då och då medan det svalnar. Kläm fast ett bakplåtspapper i botten på en form med löstagbarbotten (ca 24 cm i diamter) och smörj och mjöla sidorna på den
Det borde även gå bra med vanlig kolasås till detta recept, om man inte får tag på dulce de leche. Vispa äggvitor med sockret tills det är vitt och hårt
Visp ihop smör, socker och vaniljpulver i en bunke med en elvisp eller bakmaskin. Jag älskar Dulce de leche och småkakor är så gott trots trots det missar jag ofta de små godingarna
Vispa sedan ner allt innehåll i konservburken meddulce de leche. Rör sedan ner den vispade grädden i äggsmeten, vispa ett par sekunder med elvispen så att allting blandas, och vänd sedan ner äggvitorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.