Kyckling

Kyckling

KYCKLING MED PAK CHOI

KYCKLING MED PAK CHOI

Strimla kycklingfilé, klyfta lök och skär paprika i bitar. Stek kycklingen i olja till fin färg. Häll såsen över kyckling och grönsaker, blanda runt och låt det koka upp
Ugnsgrillad kyckling med basilika, timjan och citron

Ugnsgrillad kyckling med basilika, timjan och citron

På något sätt så förknippar jag denna rätt med Italien, kanske för att dem har mycket citron, eller att jag fått för mig att man äter mycket helgrillade kycklingar i Italien främst Toscana, att den funkar så himla bra med vin, att den känns rustik osv
Kycklinggryta med dijon, grädde och dragon

Kycklinggryta med dijon, grädde och dragon

500 g kycklinglårfilé 50 g smör 350 g purjolök 2 gula lökar 2 dl syltlök 1 msk torkad dragon 4 msk dijonsenap 4 dl kycklingbuljong, utspädd 4 dl vispgrädde 1 kruka färsk dragon, bladen, grovt hackade 1 fänkål 2 msk olivolja 1 citron, finrivet skal saft 100 g färsk spenat salt
Indisk currykyckling med ris

Indisk currykyckling med ris

Halvera kycklingfiléerna på mitten. Värm smör i en stekpanna och lägg i kycklingfiléerna. Lägg tillbaka kycklingfiléerna och slå på köttsaften