Så idag blev det ”Kyckling fylld medchilioch vitlöksröra”. Lägg en kycklingfilé mellan två smörpapper på en skärbräda och banka ut dem med hjälp av en stekpanna tills de är som platta skivor
Lägg kycklingfileerna i en ugnsform. Servera med ris o sallad. 800-900 g kycklingfile. Häll över kycklingen o in i 25 min på 200 grader. 800-900 g kycklingfile
Lägg över kycklingen i en skål, och hetta upp lite mer olja i stekpannan. Strimla kycklingköttet. Hetta upp olja i en stekpanna, och bryn köttet i omgångar, tillsammans med hälften av den röda chilin, ingefäran och five spice
Ta ut kycklingenoch blanda i kryddorna och maizenan och höj värmen och låt grytan bli tjock, smaka av med örtsalt och malen svartpeppar sen klipp i salvian sist
Lägg kycklingklubborna på en plåt med bakplåtspapper och pensla på marinaden. Men även om man har semester så ska det lagas mat och ikväll lagades det kyckling
I istret eller oljan stek på kyckling på medelvärme tills den börjar bli "vit". Kyckling. Wokad medchili, lite jordnötter och sånt i en soyabaserad sås
Blanda ihop hoisinsås, sesamolja, soja ochchilipulver i en skål. Denna gången blev det kyckling i hoisinsås med pak choi, ingefära, paprika, rödlök och vitlök
Krämig kycklingmed paprika ochchili. Strimla kycklingenoch hacka löken. Kyckling. Krydda med salt, peppar, chilipulver, parikapulver samt ev mer hönsfond
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.