Gnid in köttet med kryddblandningen och låt det ligga och dra någon timme. Mal eller stöt kryddorna i mortel med saltet så att det blir ett fint pulver
Smaka av med vegeta och svartpeppar. Lite vegeta och malen svartpeppar. Servera biffarna och såsen med kokta sötpotatis (eller vanliga kokta potatis) och lite lingon
100 g Karl Johan svamp, färsk eller motsvarande torkad 200 g trattkantareller 5 dl grädde 2 dl mjölk 3% 3 st schalottenlökar 1 msk vitvinsvinäger 1 dl hönsbuljong ½ msk soja salt/peppar smör till stekning Finhacka löken och svetta den i en. 200 g trattkantareller
Smaka av med svartpeppar från kvarn och en liten smörklick om så önskas. Fräs allt tillsammans med timjan i smör i en tjockbottnad kastrull tills de har mjuknat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.