Lägg salladen på brödet, fortsätt med tomat, lök, pestobönor, burgare och rödlök. Blanda bönorna med pesto, crème fraiche, vitlök, örter och citronskal
Rödkålssallad medgranatäpple. Pensla det heta grillgallret med olja och lägg på spjällen. Lägg kålen i en bunke och krama en stund med fingrarna så blir salladen saftigare
Pensla med olja och lägg på grillen, den skurna sidan först. Ta ut den och fyll med ost och pesto. Bred på av smöret på varje skiva, det ska vara ganska rejält med smör på
4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Den främsta anledningen till att det tog sådan tid var nog att jag skrivit handlingslistan på tre olika papper och sprang sedan som en tok fram och tillbaka i butiken med mina listor
Salta gösen på köttsidan och pensla den med olja på skinnsidan. Blanda alltsammans (tillsätt lite chili i taget och smaka av då styrkan varierar) med honung och koriander
Grillad kyckling på spenatbädd med rödbetor och fetaost. Om du inte har marinerat kycklingen penslar du kycklingen med soja, olja, salt och peppar strax innan den är klar
Lägg den kokta potatisen på bakplåtsklädd plåt och dunka till potatisen med typ mortelstöten. Mynta är en favorit både i dryck och mat därför bjuder jag på denna omtyckta favoritsås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.