Kryddstekt ankbröst med apelsinsky och krispiga svartrötter
Arla
Arla
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 ankbröst, ca 1,2 kg
  • 1 tsk hel svartpeppar
  • 1 tsk hel rosépeppar
  • 1 tsk malen kanel
  • 1 tsk malen koriander
  • 1 tsk salt
  • rivet skal av 2 apelsiner
  • 1 kruka timjan
  • 3 schalottenlökar
  • 4 dl Rynkeby® apelsinjuice
  • 4 dl hönsbuljong
  • 50 g Arla® Svenskt Smör
  • 1 dl tranbär
  • salt och peppar
  • 8 svartrötter, ca 800 g
  • 50 g Arla® Svenskt Smör
  • 2 hackade vitlöksklyftor
  • salt och peppar
  • 4 msk pumpakärnor
  • 4 msk solroskärnor
  • 2 strimlade salladslökar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.