Kryddbakad lax på saltbädd
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600-800 gr laxfilé med skinn
  • grovt salt
  • saft av halv citron
  • Kryddtopp
  • 2 scharlottenlökar
  • 2 dl hackad persilja
  • 2 dl finklippt dill
  • 1 msk repad färsk rosmarinblad eller
  • 1 tsk stött rosmarin
  • salt
  • peppar
  • 1 ägg
  • Örtsås
  • 2 dl fiskbuljong av tärning
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • 2 msk smör
  • 2 msk vetemjöl
  • 1 dl hackad persilja
  • 1 dl finklippt dill

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.