4-6 port 1 lax eller regnbågsfilé, ca 1,5 kg Grovt salt Smält smör Citronpeppar dill Sås. 3 dl vispgrädde Majonnäs, efter smak Vitlök, pressas Halv citron, saften salt o peppar Strö ut grovsalt i en långpanna, ca 0,5 cm tjockt, lägg laxfilénmed. 1 lax eller
Fördela kryddblandningen över laxen. Lägg fiskfiléerna med skinnsidan ner påsaltbädden. Servera med citronklyftor, färska örter och en sallad eller som på min födelsedag med pressad kålrot
vanlig påsaltbädd och så pestolax, som jag älskar. Barnen äter sin laxmed broccoli, ärtor och äggsmör och jag ÄLSKAR brysselkål, så jag gjorde lite av varje att äta till
När den väl sattes fram på bordet så åt även jag som nyss var mätt med god aptit såklart. Strö saltet i formen och lägg fisken med skinnsidan ner i saltet
Laxen stekte jag i havssalt och peppar + några vändor av denna kryddan. Hej på er. Nu var det längesedan jag delade med mig av något recept här i bloggen kände jag
Laxen stekte jag i havssalt och peppar + några vändor av denna kryddan. Hej på er. Nu var det längesedan jag delade med mig av något recept här i bloggen kände jag
Lägg laxen i mitten på fatet med potatismoset och häll över såsen. Ska meddelas att herr O här hemma blev helt såld på såsen, och jag ska tillägga att den var helt oemotståndlig Ja´hela rätten faktiskt fick full pott
Det är mer uttröttande än man kan tro att försöka få in så mycket ny information i huvudet på så relativt kort tid och det ska bli skönt med en soff-kväll
En lättlagad och god laxrätt, som kan förberedas i god tid. Börja med att smörja en ugnsfast form. Lägg den frysta sparrisen i botten och lägg laxfiléerna över
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.