kallas ibland Bjäst). färska basilikablad (valfritt). kallas ibland Bjäst). Tillservering. 4 vitlöksklyftor. 400 g färsk svamp (t ex skogschampinjoner eller champinjon). 3 msk tamari (eller annan soja). 2 msk färsk basilika, finstrimlad. 2 msk färsk oregano, finhackad. 2 msk färsk timjan, finhackad. 2 msk olivolja, tillstekning. 1 tsk salt (gärna flingsalt). 1 msk näringsjäst (valfritt. 400 g tagliatelle eller annan pasta (glutenfri om så önskas, t ex gjord av råris). 1 gul lök, stor 4 vitlöksklyftor 400 g färsk svamp (t ex skogschampinjoner eller champinjon) 1 burk kokosgrädde á 400ml 3 msk tamari (eller annan soja) 2 msk färsk basilika, finstrimlad 2 msk färsk oregano, finhackad 2 msk färsk timjan, finhackad 160 g färsk bladspenat 2 msk olivolja, tillstekning Salt svartpeppar. 3 msk pumpafrön 1 tsk salt (gärna flingsalt) 1 msk näringsjäst (valfritt. 400 g tagliatelle eller annan pasta (glutenfri om så önskas, t ex gjord av råris) färska basilikablad (valfritt)
Ät potatissalladentillrostbiff, lufttorkad skinka, eller annat kallskuret. Strax före servering blandar du isparris, kronärtskockshjärtan, oliveroch ruccola, och vänder runt så allt blir väl blandat
Smeten ska ha stannat men fortfarande kännas krämig. Vi har fått ganska mycket mangold i vårt grönsaksland, ochsist jag stod och förvällde införvinterns behov passade jag på att göra en riktigt god ochsmakrik mangoldlåda medost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.