Se där en krämigoch god sås på ett kick. Här har jag stekt skivad fläskfilé, svamp och squash i förväg, soltorkade tomater i olja ochpaprika fick åka ner i grächen (grädde + crème fraiche förstår väl vem som helst) efter att de bearbetats till mindre bitar
Lasagnen blir riktigt krämigoch god med grädde och creme fraiche och sen mozarella på toppen. Ajvar är ju en paprikaröra så detta blev lite grann av en kyckling- ochpaprikalasagneoch smakerna passar jättebra ihop
Över till något trevligare - en krämig lövbiffsgryta som min fina mamma brukar göra. Paprikapulvret sätter mycket av karaktären och för att få ut mesta möjliga smak är det viktigt att fräsa paprikapulvret en stund
Har man bara crème fraiche, lite grädde och ost kan man trolla fram en krämig pastasås. Såsen är ganska krämig redan innan men det är det här sista momentet som verkligen kickar igång krämigheten på allvar
Krämigtoch gott blir det. Han är inte så överförtjust i blomkål normalt men när den som här har fått koka i gräddmjölk och sedan mixats slät så gick det visst bra
Det blev till slut en Ost- och skinkpaj med röd paprikaoch pajdeg med keso. Detta är en mild paj som du kan krydda till ordentligt om du byter ut mild ost till lagrad eller kryddar med stark paprika istället för söt…ja ni förstår nog vad jag menar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.