1. Skär fläskfilén i mindre bitar. Bryn dom sedan i panna och salta och peppra. Ställ åt sidan. 2. Stek den gula löken och de soltorkade tomaterna tills löken blivit genomskinlig
Se där en krämig och god sås på ett kick. Krämigt och gott. Grädde och crême fraiche. Så har du en bra bas till en god sås till ris, pasta, bulgur, couscous, potatis eller annat tillbehör i stället för kolhydrater
Igår bjöd vi några av våra vänner över på söndagsmiddag och resultatet blev en urgod fläskfilégryta. 1 msk krämig balsamicosås. 1 msk krämig balsamicosås
Putsa fläskfilén och skär i skivor. Finhacka lök och vitlökSkär champinjoner i mindre bitar. Stek köttet på hög värme i smör/olja så det får lite färg, salta och peppra
Idag har vi varit och hälsat på godingarna, det blev lek och stoj. Vi gick även ut i skogen för att plocka lite pysselsaker, mossa pinnar och kottar, det blev två krukor på deras trappa
600 g fläskfilé, gärna ekologisk 250 g skogschampinjoner, i kvartar 2 gula lökar, i klyftor 5 klyfta vitlök, finhackade 4-5 cm färsk ingefära, finhackad 5 dl vatten 3 msk japansk soja 4 msk misopasta 1,5 msk koncentrerad kalvfond 2 morötter, i små bitar 3 fasta potatisar, i små bitar 4 dl crème fraîche 1 msk sesamolja 2 tsk honung 150 g svartkål, strimlad salt svartpeppar neutral olja, till stekning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.