Krämig och het fläskfilégryta
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 4 1 röster

Ingredienser

  • 300 g skogschampinjoner
  • 700 g fläskfilé
  • 2 rödlökar, i klyftor
  • 1 röd paprika, grovhackad
  • 3 klyftor vitlök, finhackad
  • 4 cm ingefära, finhackad
  • 4 dl crème fraiche
  • 2 dl äppeljuice
  • 2 msk koncentrerad kalvfond
  • 2 msk japansk soja
  • 2 tsk sesamolja
  • 2 tsk gochujang (koreansk chilipasta)
  • 65 g babyspenat
  • matolja till stekning
  • 4 port jasminris, kokt
  • 300 g skogschampinjoner 700 g fläskfilé 2 rödlökar, i klyftor 1 röd paprika, grovhackad 3 klyftor vitlök, finhackad 4 cm ingefära, finhackad 4 dl crème fraiche 2 dl äppeljuice 2 msk koncentrerad kalvfond 2 msk japansk soja 2 tsk sesamolja 2 tsk gochujang (koreansk chilipasta) 65 g babyspenat matolja till stekning 4 port jasminris, kokt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.