600 g
fläskfilé, gärna ekologisk 250 g skogschampinjoner, i kvartar 2 gula lökar, i klyftor 5 klyfta vitlök, finhackade 4-5 cm färsk ingefära, finhackad 5 dl vatten 3 msk japansk soja 4 msk misopasta 1,5 msk koncentrerad kalvfond 2 morötter, i små bitar 3 fasta potatisar, i små bitar 4 dl crème fraîche 1 msk sesamolja 2 tsk honung 150 g svartkål, strimlad salt svartpeppar neutral olja, till stekning
1 Till
servering4 port japanskt ris, kokt 2 salladslökar, tunt skivade sesamfrön, rostade (gärna svarta och vita)
Smaksätt med paprikapulver, timjan, persilja, salt och peppar. Servera med ugnsrostade grönsaker. 12 msk arla smör och rapsolja. 1salt, pepparPutsa fläskfilén och skär den i skivor. 1Koka ihop grädde, vitlök, dijon och kalvfond. Häll över fläskfilén och låt sjuda i 10 minuter
Vegetariska pasta med massor av härliga champinjoner, vitlök och lite hetta. Då var det äntligen fredag och här kommer dagens tips till en mysig kvällsmiddag som inte tar allt för lång tid
En riktigt krämigoch god räkpasta. Denna krämiga räkpastan är en favorit jag har. På bilden ser ni en enkel pasta med räkor som är kryddad med bland annat vitlök och citronpeppar
Se där en krämigoch god sås på ett kick. Så lätt att slänga ihop en sås av det här slaget med det man är sugen på för tillfället och ett bra sätt att få användning av en massa grönsaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.