Krämig fläskfilégryta med dijon och soltorkad tomat
www.matklubben.se
www.matklubben.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g fläskfile
  • 11 msk smör
  • 11 tsk salt
  • 12 krm svartpeppar
  • 12 dl vatten (till sky från pannan)
  • 12 dl creme fraiche, lätt
  • 12 msk soja
  • 12 msk dijonsenap (smaka dig fram)
  • 14 st soltorkade tomater (inlagda)
  • 1 Dekoration
  • 1 Persilja
  • 1500 g fläskfile 1 msk smör 1 tsk salt 2 krm svartpeppar 2 dl vatten (till sky från pannan) 2 dl creme fraiche, lätt 2 msk soja 2 msk dijonsenap (smaka dig fram) 4 st soltorkade tomater (inlagda) Dekoration PersiljaSkiva köttet tunt. Bryn det i smör, salta och peppra, och lägg över i en traktörpanna. Skölj ur stekpannan med vattnet och häll över köttet. Koka upp och tillsätt crème frâiche, soja och senap. Låt sjuda några minuter. Skär tomaterna smått och lägg ner i såsen, koka upp grytan. Servera med kokt ris och sallad.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.