Capellinimedkrämig pastasås på champinjoner, vitlök och citron. Spagettiikrämig kantarellsås. Visst är det härligt när det går mot höst med allt vad det innebär
Toppa tallrikarnamed bacon och grovhackad persilja. Låt puttra på svag värme tills osten smält. 400 g tagliatelle. 11 knippepersilja. 1olivolja. 1Finhacka och bryn schalottenlöken iolivolja. 1Tillsätt grädde och smula i osten. 1Tillsätt hackad färsk persilja och smaka av med svartpeppar. 1Skär bacon i små bitar och knaperstek den. 1Blanda ner såsen i pastan
Fräs grönkålen på medelvärmetills det sjunker ihop något. Skala och finhacka lök och vitlök. Vänd ner svampfräset och smaka av med salt och peppar
Låt sjuda ihoptill en sås och smaka av med salt och peppar. 1 Koka pasta enligtanvisningen på förpackningen. 2 Häll grädde i en kastrull och smula ner osten. 3 Värm olja i en stekpanna och stek lök och svamp tills något mjuka. 1 msk olivolja. 250 g champinjoner, delade
Ingredienser ½ kg sötpotatis. olja tillstekning. ¼ liter mjölk. ½ tsk riven muskotnöt. 1 aubergine. 200 g riven mozzarella. 1 liten lök. 75 g riven parmesan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.