I början går det långsamt, men när den väl börjar stelna går det fort så du måste röra hela tiden – annars blir den inte krämig och riskerar att brännas vid
Späd på med lite vatten om det blir för tjockt. Tillagning av musslor. Hetta upp och smaka av med salt, cayennepeppar och ev mer vin, strö över persilja och servera med en klick aioli och ett mustigt bröd
Det här är ett recept som ursprungligen kommer från Philadelphia, men jag har gjort några ändringar i själva tillvägagångssättet och därför skrivit receptet med mina egna ord
Lägg i den rökta laxen och sockerärtorna och smaka av med nymald peppar och eventuellt lite salt. Pastasåsen mycket god med mild citronsmak, kan mycket väl tänka mig att den även passar till skaldjur eller kyckling
Det här är en spanskinspirerad variant av musslormed rökt paprika och vitlök. Smaka av med salt. Jag är ganska feg när det gäller musslor och slänger sådana som har gått sönder eller inte stänger sig när man knackar på dom och även dom som inte öppnar sig när man har kokat dom
Denna kylväska var sprängfull av kylklampar och makrillfiléer, såväl färska sådana som rökta. Min man och jag var enhälliga i beslutet att det som skulle passa bäst till var en krämig potatissallad
Det var längesedan jag åt röktamusslor och de kommer numera defenitivt att komma upp på rankinglistan över att tillagas lite oftare, dessutom perfekta att ta med sig i båten om man nu inte har kyla
Vad är det som är krämigt och lent, med pigga toner av vin och fylliga smaker av musslor och räkor. I med vin, crème fraiche och spadet från de kokta musslorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.