Korv Stroganoff goes India!
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Upphottad korv stroganoff 4 port 600 g falukorv, strimlad
  • 1 schalottenlök, finhackad
  • 1 röd snackpaprika, strimlad
  • 2 tsk rökt paprikapulver
  • ½ tsk chilipulver
  • 1 tsk mald spiskummin
  • ½ tsk timjan
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 burk krossade tomater
  • 1 dl vatten
  • salt och svartpeppar
  • 1½ dl grädde
  • 2 msk hackad gräslök eller persilja
  • Stek korvstrimlorna tills den fått färg, tillsätt lök, paprika och kryddor och stek tills löken är mjuk.
  • Tillsätt tomatpuré och låt den steka med ca 1 minut, häll i krossade tomater och vatten.
  • Låt sjuda i 10 minuter och smaka av med salt och peppar.
  • Häll i grädden och låt grytan sjuda ytterligare 10 minuter Strö över gräslöken, eller persiljan, och servera med valfritt tillbehör.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.