Korv stroganoff med mild tacosmak
Milda.se
Milda.se

Korv stroganoff med mild tacosmak

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 gul lök
  • strimlad
  • 350 g falukorv
  • strimlad
  • 1 msk Milda flytande margarin
  • 2 dl Milda Mat
  • 1 msk tomatpuré
  • 5 g buljongtärning
  • valfri
  • 70-100 g Crème Bonjour Taco
  • 2 x 125 g basmatiris
  • boil in bag
  • 1 broccoli
  • 1 röd paprika
  • 1 burk majs (liten)

Beskrivning

    Stek lök och korv i margarin tills korven fått lite färg. Slå på Milda mat och koka upp. Smaksätt med tomatpuré och smulad buljongtärning. Låt sjuda i 10 minuter.

    Rör ner Crème Bonjour Taco och koka upp innan servering. Koka upp vatten med lite salt i en kastrull, koka riset enligt anvisning på förpackningen.

    Ansa och skär broccolin i små buketter, tärna paprikan, skölj av majskornen.

    Lyft upp rispåsarna och låt vattnet rinna av innan du klipper upp påsarna.

    Rör ihop broccoli, paprika och majs i den varma riskastrullen, rör i riset och lägg på lock och låt vila några minuter.

    Lägg upp det varma riset i en ring på ett fat och placera korv stroganoffen i mitten.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.