Stek lök och korv i margarin tills korven fått lite färg. Slå på Milda mat och koka upp. Smaksätt med tomatpuré och smulad buljongtärning. Låt sjuda i 10 minuter.
Rör ner Crème Bonjour Taco och koka upp innan servering. Koka upp vatten med lite salt i en kastrull, koka riset enligt anvisning på förpackningen.
Ansa och skär broccolin i små buketter, tärna paprikan, skölj av majskornen.
Lyft upp rispåsarna och låt vattnet rinna av innan du klipper upp påsarna.
Rör ihop broccoli, paprika och majs i den varma riskastrullen, rör i riset och lägg på lock och låt vila några minuter.
Lägg upp det varma riset i en ring på ett fat och placera korv stroganoffen i mitten.
Medankorv och lök stekes gör du såsen. Jag serverar min Stroganoffmed ris och grönsaker. Låt småkoka några minuter innan du smakar av med mer salt, nymalen peppar och chilisås
Servera med ris till. Varva korvskivor och det mesta av purjon i en ugnsform. ca 500 g falukorv, skivad. 1ca 500 g falukorv, skivad 3 dl tunt skivad purjolök 3 dl crème fraîche 4 msk tomatpuré 2 tsk ljus dijonsenap salt och pepparVärm ugnen till 225°
Och framför allt är ni klara med julklappsinköpen. För ett tag sedan råkade jag se ett recept på korvstroganoff och det receptet har följt mig ett bra tag
4 2 schalottenlökar 1 vitlöksklyfta 500 g kryddig korv t ex chorizo 250 g körsbärstomater 2 msk smör 2 msk tomatpuré 1 tsk torkad timjan eller dragon 3 dl vispgrädde 1 msk dijonsenap 1 dl cornichons salt svartpeppar Till servering färsk dragon 4 port ris Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.