Anpassa gräddningstiden efter hurkladdig du vill ha den. I onsdags, på Valborgsmässoafton gjorde jag en supergod kladdkaka med den goda kombinationen av sött och salt, choklad och kola
För mig var det helt omöjligt att få crêpsen att håll ihop, de gick sönder hela tiden. Iblandblir maten som jag lagar inte som jag hade tänkt mig men även ett totalt haveri går att rädda till något bra…
Receptet är hämtat från en liten bok som FairtradeSverige gav ut i samband med Fairtradefikani oktober förra året, där även min arbetsplats fick utrymme med ett recept
Ett enkelt recept nerplitatimin röda receptbok med sönderfallande blad, något nedtummad av kladdigafingrar och med handskrivna rader och snirkliga bokstäver
Tillsätt frön och mjöl och arbeta degen tillsden är smidig. Låt spenaten tinaiett durkslag. Lägg bitarna med snittytan uppåt på en bakpappersklädd plåt elleri bullformar av papper
Avsluta med ett lager potatis, salt och peppar och täck med ett lager ost. Viktigt att det är en god sort, köp inte vad som helst men man behöver inteheller köpa exklusivdelikatesspotatisi påse
Jag har nu ett paket imittskafferi - ska bara våga ta steget. Antingentinar jag lite jordgubbar, hallon eller körsbär över natten men oftast blir det en bnön ibitar
Det är inte ofta jag ofta jag läser Kyrkans tidning (8 maj 2013) och än mer sällan jag citerarden, men när man får läsa att absinttillverkning sker i kyrkan har jag svårt att hålla fingrarna borta Absint är en i många fall mytomspunnen dryck. Den skapades i början av 1790-talet av doktor OrdinaireiSchweiz och … … Läs mer →
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.