Ska bli spännande att se hurdet funkar. Tempereingen gör att chokladen krymper något så att skalen lossnar från formen och att chokladen blir blank och fin
Riv mandelmassaoch lös den med. Tillsätt mandelblandningen. Gör under tiden vaniljkrämen genom att skrapa ur vaniljstången och blanda med sockret i crème fraiche
Gör en brunn i mitten av de torra ingredienserna och tillsätt olja, smör, ägg och mjölk. I en mixerskål, kombinera majsmjöl, mjöl, socker, bakpulver och salt
Sedan är det att rekommendera att inte göra dem så stora. Gör dem mer som amerikanska pannkakor. Lägg blandningen på brödet, dekorera med ytterligare gräslök
Mitt tips är att göra skalet dagen innan. Strö i mjölet och rör ner detordentligt. Nästa fredag blir det tacos då en kompis till min äldsta sover över och de har sedan länge sagt att de vill ha tacos
Hurra. Det där med att ta fotografier på bakverk när man har gäster kan te sig lite knepigt ochdetbästa är klart om man hinner göradet innan man sätter tänderna i härlighen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.