Jag bakade ett glutenfritt formbröd häromdagen. Godmorgon & glutenfritt bröd ½ pkt jäst. (jag använder Finax röda, för icke glutenfritt använder du vanligt mjöl, ta lite mindre mängd bara)
I senaste numret av ICA´s Buffé fanns många bra tips om hurmanbakar fram den perfeka lussebullen. Enligt ICA/ Buffé bakar du de bästa lussebullarna så här
S. å. k. o. m. e. r. d. t. l. i. v. s. c. n. f. ä. a. b. g. y. p. I. ,. F. H. h. u. N. j. ". ö. J. L. V. 2. 5. 0. 6. 1. 3. 7. °. C. T. /. A. D. O. G. -. 4. 9. P. d l. k g. a v
Stöt kardemumman fint i en mortel. Dags för lite sommarkänslor – jag delar med mig av ytterligare ett recept ur vår bok BAKAGLUTENFRITT – matbröd, kakor, tårtor & desserter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.