Koreansk wok
Fröken Dills kök
Fröken Dills kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • Koreansk kycklingwok, 4 pers
  • 1-2 kycklinglårfiléer
  •  
  • marinad och sås
  • 1 1/2 msk gochujang (koreansk fermenterad chiliröra)
  • 1 msk sesamolja
  • 1/2 msk vitvinsvinäger
  • 1 msk farinsocker
  • 2 finrivna vitlöksklyftor
  • 2 tsk riven ingefära
  • 1 msk gochujaru (koreansk rödpeppar)
  • 1 msk fermenterade svarta sojabönor + några msk varmt vatten
  • salt och svartpeppar
  • 1 1/2 dl kycklingfond
  • 1 purjolök, i skivor
  • 2 morötter, skalade och finstrimlade
  • 1 knippe mangold eller 1 påse spenat
  • 2 dl böngroddar
  • 10 champinjoner, kvartade
  • 1 röd paprika, i bitar
  • 1/2 huvud blomkål, i små buketter och stjälken i små bitar
  • smakneutral rapsolja att woka i

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.