Koreansk street toast
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 skivor formbröd
  • 1 smör och neutral rapsolja att steka i
  • 12 ägg
  • 12 msk + 3 msk riven vitkål
  • 12 msk riven morot
  • 12 salladslökar
  • 1 salt och nymald svartpeppar
  • 14 rejäla skivor mellanlagrad ost, t.ex. grevé
  • 12 skivor kokt skinka
  • 11 msk majonnäs
  • 11 msk ketchup
  • 14 skivor formbröd smör och neutral rapsolja att steka i 2 ägg 2 msk + 3 msk riven vitkål 2 msk riven morot 2 salladslökar salt och nymald svartpeppar 4 rejäla skivor mellanlagrad ost, t.ex. grevé 2 skivor kokt skinka 1 msk majonnäs 1 msk ketchupStek bröden gyllene i smör på båda sidor. Vispa upp äggen och blanda i 2 matskedar strimlad vitkål, riven morot samt skivad salladslök. Salta och peppra. Stek i två separata toast-stora »högar« i cirka 2 minuter. Vänd omeletten, lägg på osten och stek i ytterligare 2 minuter, eller tills omeletten är genomstekt. Lägg skinkan på osten. Värm bröden i stekpannan igen om de har svalnat. Lägg omeletterna på två av bröden, bred på majonnäs, strö på resterande strimlad vitkål och ringla ketchup överst. Toppa med de resterande två bröden och ät genast.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.