Lägg torsken i en kastrull och häll i vatten så att all fisk täcks av vattnet. Tillagning kokt torsk. Fisken värms enklast i microvågsugn, men kan annars doppas ned någon minut i kokande vatten
1 liter vatten. 6 dl kokvatten från kycklingen. Lägg kycklingfilé i en kastrull och häll över 1 liter kokande vatten. 1 liter vatten. 6 dl kokvatten från kycklingen
Efter en midsommarhelg är jag nog inte ensam om att ha kokt färskpotatis över i kylen. Men när det är sommar och färskpotatistider nöjer jag mig med den näst bästa varianten, att använda kokt färskpotatis och ösa över en massa gott i en gratäng
Servera med kokt ris och sockerärtor. kokt ris. Koka upp vatten, salt, purjolök, morot, lagerblad, vitpepparkorn, persilje- och timjankvistar i grytan, ca 10 minuter. 2 l vatten
Servera med kokt ris och sockerärtor. kokt ris. Koka upp vatten, salt, purjolök, morot, lagerblad, vitpepparkorn, persilje- och timjankvistar i grytan, ca 10 minuter. 2 l vatten. 1 st kyckling ca 1,3 kg 2 l vatten 1 msk salt 0. kokt ris sockerärtor Det här behövs till 4 port
Skölj direkt med kallt vatten och skala. Koka äggen hårdkokta. Koka upp vatten och buljong. Servera med äggsåsen, kokta grönsaker och 1 citronskiva. 1 liter vatten
Tillsätt fond, dill och kokta, hackade ägg. Servera med kokt pressad potatis och gröna ärtor. Mikrokoka fisken på en tallrik vid 650W, 3–4 minuter, eller sjud i en kastrull med vatten
15 st kokt ägg. 11 knippe kruspersiljaKoka upp en kastrull med vatten som du saltar lätt. 1När äggsåsen är klar lägger du ner torsken i det kokande vattnet, sänker värmen och låter fisken sjuda ca 5-6 minuter tills den är nästintill genomkokt, ca 45-48 grader. 1Servera torsken med såsen och kokt potatis eller potatispuré
4 750 g kokt, kall potatis (750 g motsvarar 8-10 st) 4 dl mjölk (3 %) 2 msk vetemjöl 1/2 msk smör eller margarin 1 krm peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.