Tillsätt mjölk, ägg ochsmör-&rapsoljaoch rör eller vispa till en jämn smet. När det börjar bildas bubblor på ovansidan är det dags att vända pannkakorna
Garnera efter tycke och smak med vispad grädde ochfärskabär, eller servera separat vid sidan om. Tål du inte mandel kan du ta kokosolja, och ersätta mandelmjölet med riktigt fint mixade solroskärnor
Jag gör degen med händerna för att det mjölkfria margarinet ska gå in så bra som möjligt. Det här är en ny variant av pajen med cornflakes- och frågan är om inte den blev nästan ännu godare
Toppa med valfria färskabärGluten- och sockerfri chokladtårta medfärskabär. Den här chokladbottnen som är riktigt lätt och porös är bakad på mandelmjöl och innehåller heller inget socker utan är sötad med dadlar, alltså en tårta som är helt gluten- och sockerfri
Enligt kokboken går det utmärkt att äta pannkakornamedfärskabäroch varm lönnsirap också. Valet föll på amerikanskapannkakor som skulle ätas med lönnsirap, bacon och stekta ägg
Serrvera pannkakornamed vispad grädde, lönnsirap ochblåbär. Du kan även använda frysta blåbär i smeten, men vänta då med att hälla ner de frysta blåbären till att du gräddar på pannkakorna
Resultatet blev ett par oranga pannkakor fulla medC-vitamin. Det är inte alltid man kan påstå att pannkakor är rika på just C-vitamin, så denna frukost har många fördelar förutom att vara otroligt god
Vanligtvis serveras dem med smör och sirap i USA men det går att servera dem med mängder av kombinationer, själv hade jag blåbär i frysen och drottningsylt i kylen
Dela matfettet i tärningar och finfördela det med mjölet till det blir en kletig deg. Denna paj gjorde jag när vi hade kräftskiva tillsammans med grannarna varav flera har allergier
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.