Valet föll på amerikanskapannkakor som skulle ätas medlönnsirap, bacon och stekta ägg. Enligt kokboken går det utmärkt att äta pannkakornamed färska bär och varm lönnsirap också
1Blanda äggula, mjölk, mjöl, bakpulver och havregryn i en annan skål. 1Hetta upp en teflonbelagd stekpanna och smält smöret. 1Servera pannkakorna varma med blåbär
Vispa först ner mjölken, sedan smöret och sist ägget. Pensla en plättlagg eller en stekpanna med lite smör och klicka ut ca 1 msk smet per pannkaka. Vänd och grädda ytterligare ca 1 1/2 minut. Pudra de nygräddade pannkakornamed florsocker 2 1/2 dl vetemjöl
Stek små pannkakor i en stekpanna med lite kokosolja i. I morse blev det bland annat en lite nyttigare variant av amerikanskapannkakoroch de blev riktigt goda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.