Ett knäckigt havretäcke med kolasmak över rabarber och jordgubbar förklarar hur pajen smakar bäst. Lägg rabarber (delad i små bitar) och jordgubbari den smorda formen
Kokostäcket smakar svagt av kanel, vilket passar så bra ihop med kokosen och bären. En smulpaj med bär känns så fantastisktsomrigt, och det är därför jag inte kan få nog av det
– kokos, tänkte jag, och lime – och så började experimentet. Jag hade en färdigpajdeg från Picardi frysen, och började fundera på vad jag skulle kunna fylla den med när jag inte hade några av de mer vanligaingrediensernatillpajer
Vanilj- & citronkräm. Toppas med jordgubbarna. Smörj en bakplåt för minipajer eller minimuffins. Blanda mjöl och socker och nyp ihop med smöret så att det finfördelas
Den här äppelpajen med kokos testade jag för första gången i går. Lägg dem i en pajform. Originalreceptethittade jag hos Danielle som driver bloggen Heavenly cupcake, men jag gjorde om det lite eftersom jag saknade vissaingredienser hemma och det receptet som jag skriver här är så som jag gjorde den
Bottnet är härligt sött med smak av kokos och granatäpple fyllningen sötsur, en perfekt kombination. Detta mumsiga recept på granatäpple pajerhittade jag i en Allers-tidning
Bred ut fyllningenipajskalet och toppa med jordgubbarna. Jag fortsätter på den inslagna vägen och delar med mig av ännu ett recept som innehållerjordgubbar
Krämigkokosmousse och en len mangopanacotta i ett sprött pajskal, kan det bli bättre. Dagen efter vispar du grädden ganska hårt och vänder ner ikokosblandningen
Tillsätt smör, kakao, vaniljsocker och mjöl, samt kokosflingor. I går när jag hade tjejerna från föräldragruppen här bjöd jag på en galet god kladdkaka med jordgubbari
Skär rabarbern och jordgubbarnaiskivor. Fördela degen över rabarbern och jordgubbarna. Rabarber- och jordgubbspaj med smak av kanel och försommar, perfekt till jordgubbssäsongen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.