Frågan är bara vad jag ska göra med den halva paj som blev över. Det är klart den godaste citruspaj jag någonsin ätit, precis lagom krämig och varken för söt eller för sur
Fyll pajskaletmedkokoskrämen, det kommer inte att behövas allt ( om man inte vill förstås). Nagga pajenmed en gaffel och täck kanterna med aliminiumfolie
Klä botten på en form med avtagbara kanter, sätt på kanten igen och smörj kanten medkokosolja. Innan servering, tina pajen en aning, skär upp i bitar och servera med färska bär och hallonsåsen ringlandes över
Här kommer en enkel, god och väldigt smakrik vardagsrätt med lite asiatiska influenser. Blandningen limeochkokos är himla god och fräsch och får smaklökarna att dansa
Jag stod för efterrätterna och gjorde en nyttig blåbärspajoch "kokos & lime proteinbollar". Blåbärspajen är samma recept som min Jordgubbs- och rabarber smulpaj, men jag använde blåbär istället för jordgubbar och rabarber (den var inte så svår att lista ut, ha ha)
Koka upp kokosgräddeoch grädde med den sötning Du föredrar. Garnera medlimeskaloch bär. Har lite mycket att göra just nu, så inlägget om jobbet med Restaurang Primaten får vänta ett tag
Jag valde att gör en choklad-Pajbottenmed lite mörkar mustigare smak som jag sedan fyllde med en vit chokladkräm som jag smaksatte medlimeoch mascarpone för en lite lättare och fräschare sötma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.