Ingredienser Portioner. 8 Deg 150 g smör 3 1/2 dl vetemjöl 1/3 dl vatten Fyllning 50 g smör 1 dl strösocker 2 ägg 100 g mandelmassa rivet skal av 1/2 citron 300 - 400 g späd rabarber Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Mjöl olika sorter 5
Hittade det här receptet i en gammal buffétidning från Ica och det lät ju supergott så det fick bli att bjuda på det till efterrätt igår då vi varit med Joels familj+respektive och ätit middag
Rejält med vanilj. Servera ljummen med kokosgrädde smaksatt med vanilj. Rejält med vanilj. 500 g bär eller 6 stjälkar rabarber sötade med kokossocker bären behöver ingen sötning tycker jag men det är en smaksak
Rabarber- och jordgubbspaj med smak av kanel och försommar, perfekt till jordgubbssäsongen. Blanda rabarber och jordgubbar med potatismjöl, kanel och socker i en ugnssäker form
Du kan byta ut jordgubbarna mot färska hallon eller pistage nötter t ex. En mör bakad pajskal fylld med non bake chokladcheesecake och toppad med färska jordgubbar och flingsalt
En smulpaj med bär känns så fantastiskt somrigt, och det är därför jag inte kan få nog av det. Det i kombination med att det är så lätt att göra, leder till att det blir minst en sådan i veckan
En härlig paj med smak av försommar. Blanda ihop med skivade jordgubbar, socker och potatismjöl. Servera med lättvispad grädde, glass eller en god vaniljvisp
Blanda i avrunna, hallon och blåbär. 1 förp frysta hallon och blåbär. Blanda samman smör, socker, ägg, vetemjöl och bakpulver Tryck ut i en pajform, ca 24 cm i diameter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.