Efterrättspaj

Efterrättspaj

Smulpaj med päron och kardemumma

Smulpaj med päron och kardemumma

Blanda snabbt samman smöret med resten av ingredienserna till smuldegen, i matberedare, eller med hjälp av elvisp
Päronpaj

Päronpaj

Mät upp mjöl och socker och finfördela smöret häri. Tillsätt ägget och arbeta snabbt ihop till en deg. Låt vila kallt i 30 minuter
Raberberpaj med jordgubbar och märängtäcke

Raberberpaj med jordgubbar och märängtäcke

Jag älskar sommaren, jordgubbar, solen, stranden. ja allt som hör sommaren till. Att kunna plocka jordgubbar direkt ut sitt eget trädgårdsland eller bara ta plocka färska kryddor till matlagning eller en sallad är helt ljuvligt
Pannacottapaj med jordgubbar

Pannacottapaj med jordgubbar

15 digestivekex. 1100 g smör. 16 dl vispgrädde. 11,5 dl gelésocker. 12 tsk vaniljsocker. 1500 g färska jordgubbar
Maijas enkla paj med frukt

Maijas enkla paj med frukt

Blanda mjöl, socker, bakpulver och vaniljsocker. Häll blandningen över det smälta smöret och rör om. Häll blandningen i en pajform (23 centimeter i diameter) och släta ut botten och upp mot kanterna
Minirabarberpajer med varmvispad maräng

Minirabarberpajer med varmvispad maräng

Ingredienser 1 sats 2 satser 3 satser 4 satser 5 satser 6 satser 7 satser 8 satser 9 satser 10 satser 11 satser 12 satser 13 satser 14 satser 15 satser 16 satser 17 satser 18 satser 19 satser 20 satser Deg 250 gram smör 2,5 dl vetemjöl 2 msk vatten 2 msk Dansukker Florsocker 1 tsk Dansukker Vaniljsocker Rabarberfyllning 400 gram rabarber 0,5 dl Dansukker Strösocker Maräng 3 st äggvita(or) 2 dl Dansukker Strösocker Köp receptet
Godaste rabarberkakan | Recept ICA.se

Godaste rabarberkakan | Recept ICA.se

Ingredienser Portioner. 8 Deg 150 g smör 3 1/2 dl vetemjöl 1/3 dl vatten Fyllning 50 g smör 1 dl strösocker 2 ägg 100 g mandelmassa rivet skal av 1/2 citron 300 - 400 g späd rabarber Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Mjöl olika sorter 5
Hallonpaj med brynt smör.

Hallonpaj med brynt smör.

Sätt ugnen på 175°C. Pajtoppingen. Smält smöret i en kastrull. Låt bubbla på svag värme tills det blir gyllenbrunt
Knäckig äppelpaj med daim

Knäckig äppelpaj med daim

Min kollega Annica tipsade om den här goda kakan. Det blev super med dajmen i så det blir lite crunch. Receptet är från Hannas bageri
Citronpaj

Citronpaj

Pajdeg. Lägg socker, mjöl, smör, vatten och ägg i en matberedare och kör till en deg. Forma degen till en boll och platta ut den lite mellan plastfolie