Koko sabsi – ört- och bladgrönsakstrianglar
lilla matdériven
lilla matdériven
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ört- och bladgrönsaktrianglar (koko sabsi)
  • 8 trianglar
  • 1 dl färsk spenat (eller 50 g djupfryst)
  • 5 dl purjolök, finhackad
  • ½ – 1 dl persilja, finhackad
  • 1 mellanstor potatis
  • 5 ekologisk ägg från frigående höns
  • 2 msk grovt hackade valnötter, sötmandel eller cashewnötter
  • 1 msk zereshk (persiska berberisbär, kan uteslutas)
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 krm gurkmeja
  • 100 g smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.