Det har varit en lugn och skön dag helt i min stil, jag har hunnit njuta i solen, rensa lite ogräs, bakat, kokat saft, både fikat och ätit ute på altanen och nu avslutar vi denna underbara söndag med te i soffan
Skär äpple i tärningar och blanda med potatisen. Jag gör den ofta på somrarna och använder i stort sett samma ingredienser, men har lite svårt att veta hur mycket jag tar av allt
Imorgon ska Nicke iväg på dan och fixa med en transport. Hon vill ha en ny säng så tillbehör o attiraljer kan vi köpa imorgon så kan Nicke ta hem sängen med skåpbil nån dag framöver
Tweet Pin It Skriv utEfter midsommar fick vi en hel del färskpotatis över och för att inte föräta oss på bara potatis så gjorde vi en somrig potatissallad på det som blev över
Den ska vara krämig och salt, innehålla överraskningar i form av lite kaprisoch vara lagom smackig. Den i smör blonderade purjolöken bidrar med lite subtil sötma och tar potatissalladen till nästa nivå
Med tanke på årstiden och det underbara vårvädret vi haft här nere idag med sol och blå himmel, så kanske det hade varit mer passande och lockande med något i grillväg istället för en gryta
Denna tacogratäng är riktigt mumsig, med ett lager av creme fraiche och philadelphiaost – perfekt för er som älskar att ha creme fraiche till tacosen (det är ju så gott)
En egenkomponerad, frisk och krispig potatissallad som. passar utmärkt till grillat kött och kyckling. Här om dagen så hade jag en skål över, men i stället för att steka den som jag brukar, så slängde jag ihop en potatissallad som jag blev riktigt nöjd med
En lättgjord och väldigt god potatissalladmed purjolök ochkapris. Ställ in potatissalladen i kylen och låt den gotta till sig en bra stund innan servering
Riktigt god potatissallad som en kollega gör på jobbet. Man får testa sig fram tills det smakar bra =)tärnad potatiskaprishackad rödlök eller strimlad purjolökgrovkornig senap (någon matsked)hälften gräddfil hälften creme fraichesalt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.