MarkusHilmanderGastromixCateringoch. egna företaget Hilmanders Mat ochGastronomiLinköping. Fiskenblir mycket fastare ochfinarei köttet och man får en härlig jämn sälta ifisken
Jag har fullt upp och mer kommer det att bli. Laga, ät och njut. Hoppas att ni alla mår kanon. Jag tänkte bjuda er på minversion av cheesecake som jag ochmin goda vän och kollega Andreas Brettmark tog fram ihopoch körde som lunchdessert på Restaurang Vatten Gourmet & Cafe
Dela endivenoch skölj den. salt och peppar efter smak. Plocka försiktigt den varmrökta laxen. Riv skalet av citronenochgnidin laxen försiktigt med zesten
Jan Löövs tidigaretips. Quinoa är ju superfröet frånSydmerika som har funnitsi tusentals år. Det är helt fantastiskt vad man kan göra med det och den passar till frukost, lunch ochmiddag
Strimlalite kål och stek den på hög värme tills den börjar ta färg och få en knaprig yta, strö över brunt farinsockeroch häng av den från fett i en finmaskignätsil
TIPS. När man hör och tänker på USA ochspeciellt då Texas, är bland det första som poppar upp i huvudet givetvis JR Ewing (jag har faktiskt träffat Larry Hagman dagarna innan han tyvärr gick bort), Bobby, Pamela, Sue Ellen
Fett behövs inte eftersom fläsket släpper ifrånsig så mycket fett. Ta miginte fel nu, jag älskar det franska köket och grunderna är extremt viktiga att kunna
2 l vatten 1 msk ättiksprit 12 % 1-2 kg mjöligpotatis (ex King Edward) 1 msk salt frityrolja. 2 l vatten 1 msk ättiksprit 12 % 1-2 kg mjöligpotatis (ex King Edward) 1 msk salt frityrolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.