Trattkantareller. Serveringstips. Nu har man hunnit med att ladda upp batterierna inför ett nytt år av utmaningar och möjligheter, det ser jag fram emot
Tomas Lindh Kökschef Hotel Skeppsholmen restaurangLånga Raden. Alla tidigare KockensTips. Rabarber- och jordgubbspaj med smak av kanel och försommar, perfekt till jordgubbssäsongen
Jag tänkte bjuda er på min version av cheesecake som jag och min goda vän och kollega Andreas Brettmark tog fram ihop och körde som lunchdessert på Restaurang Vatten Gourmet & Cafe
Jan Löövs tidigare tips. Quinoa är ju superfröet från Sydmerika som har funnits i tusentals år. Det är helt fantastiskt vad man kan göra med det och den passar till frukost, lunch och middag
Pär Stenberg Kökschef Restaurang Hjerta. Hyvla lite broccolioch rädisa som garnityr. Strimla lite kål och stek den på hög värme tills den börjar ta färg och få en knaprig yta, strö över brunt farinsocker och häng av den från fett i en finmaskig nätsil
Tomas Lindh Kökschef Hotel Skeppsholmen restaurangLånga Raden. Alla tidigare KockensTips. Bred ut smeten med en slickepott så att den sprids jämt och täcker hela bakplåtspappret
Putsa köttet fri från hinnor. Den var vacker och vemodig i år också och jag vill avsluta den med en carpaccio på ren med bland annat syltade kantareller och lingonchutney
Kockenstips – alla tipsfrån Fredrik. Alla Kockenstips. Gravad lax med soja och ingefära. Nu är sommaren slut och alla är förmodligen tillbaka på jobbet
Fett behövs inte eftersom fläsket släpper i från sig så mycket fett. Sila av buljongen i sil och i duk så du slipper partiklar och får en fin buljong, smaka av med lite salt om det behövs
Blanda alla ingredienser och skrapa i fröna från vaniljstången. Jag är kvar på Restaurang Vatten där vi har full fart fortfarande, otroligt inspirerande och utvecklade
Johan Andersson Sous Chef Restaurang VILA i Norrköping. Här kommer ett litet recept där jag valt att använda kummelrygg tillsammans med lite olika texturer utav blomkål ochbroccoli
Jan Löövs tidigare tips. Kyckling marinerad i achiote med citron, sockerärtor och rostad potatis. För absolut bästa resultat med kyckling så lägg den i saltlake över natten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.