Hoppas allt är bra med er efter alla högtidsdagar. Läs alla Kockenstips. Äpple, Selleri, Persilja - Mousse på gröna äpplen, vaniljinkokt blekselleri, persiljecurd, sellerisorbet samt lavendelconsommé
(Om man vill lägga till chips av persiljerot, hyvla och torka samtidigt som lingonen). Serveringstips. Tobias Andersson - Krögare och kökschef Edsbacka Bistro i Strängnäs
Jan Löövs tidigare tips. Quinoa är ju superfröet från Sydmerika som har funnits i tusentals år. Det är helt fantastiskt vad man kan göra med det och den passar till frukost, lunch och middag
Strimla lite kål och stek den på hög värme tills den börjar ta färg och få en knaprig yta, strö över brunt farinsocker och häng av den från fett i en finmaskig nätsil
Putsa köttet fri från hinnor. Den var vacker och vemodig i år också och jag vill avsluta den med en carpaccio på ren med bland annat syltade kantareller och lingonchutney
Smält sedan lite smör att steka med i en gjutjärnspanna, häll på smeten och rör smeten från kanten på stekpannan in mot mitten till dess att äggakakan har stannat
Kockenstips – alla tipsfrån Fredrik. Alla Kockenstips. Gravad lax med soja och ingefära. Förrätt, Fisk, Fredrik Gustafsson, Kockenstips, Middag, Okategoriserade Tagged
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.