En bra start på dagen sätter goda spår i både själ och magen. Ser ni så fint jag rimmade där. -). Din första måltid är många gånger den viktigaste, men det är inte säkert att den behöver infalla de tidiga morgontimmarna
en Boskoop Glory, med små, söta druvor,. En liten titt in i vårt växthus. Det är inte särskilt mycket som växer där, några jordärtskockor, ett par nyplanterade vindruvor och en gammal vinranka som slingrar sig i taket
Det finns olika teorier om drinkens uppkomst, där en teori är att den uppfanns av barchefen Martini di Arma diTaggia på Knickerbocker Hotel i New York runt 1910
Morning glory (2 stora glas) 5 dl ekologisk rismjölk (eller vatten) saft av en halv, liten citron en bit färsk ingefära 1 äppel 1 banan 2 tsk korngräspulver 2 tsk toco 2 tsk kallpressad kokosolja 2 msk chiafrön 2 dl frusna bär (blåbär och svarta vinbär) Lägg i en blender enligt ordningen ovanHäll upp i ditt favorit glas och njut
Knickerbocker Bar & Grill påminner om ett steak house fast billigare och utan vita dukar. RestaurangDelicatessenKnickerbocker Bar & GrillOlìo Pizza e PiùBubby's, Brooklyn
Michelle fick äran att välja rätterna, vilka blev Soft shell crab, Kalvkind seremband, Krispig gris och palmsockerkaramell samt Morning glory salt&peppar tofu
Riktigt bra muffins har jag faktiskt bara fått på två caféer vad jag kan minnas, ”No Fire No Glory” i Berlin, och ”Condeco” i Göteborg (men bara om man lyckas komma i precis rätt tillfälle då de är dagsfärska)
Receptet är skrivet av bloggaren Glory som driver bloggen Glorious Treats och hon kommer från norra Kalifornien där hon bor tillsammans med sin ungdomskärlek och deras två barn
Receptet kommer från bloggen Glorious Treats och är skrivet av bloggaren Glory som älskar att baka och att göra livet enkelt med massa enkla och supergoda recept som passar för alla, liten som stor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.