Matiga Muffins med Spenat och Ost
Vegetariska Mat & Vegetariska Tidning
Vegetariska Mat & Vegetariska Tidning
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 0 Om det är ett bakverk som nästan alltid sviker när man går ut och fikar på café, så är det muffins. Riktigt bra muffins har jag faktiskt bara fått på två caféer vad jag kan minnas, ”No Fire No Glory” i Berlin, och ”Condeco” i Göteborg (men bara om man lyckas komma i precis rätt tillfälle då de är dagsfärska).
  • 3 dl vetemjöl
  • 2 tsk Bakpulver
  • 1/2 tsk Bikarbonat
  • 1/2 tsk Vitlökspulver
  • 1 tsk Peppar
  • 1 tsk Salt
  • 1 Ägg 2 dl Mjölk
  • 1-1.5 dl fryst spenat (tinad och avrunnen)
  • 90 g Smör, smält
  • 4 soltorkade tomater, hackade i små bitar
  • 2 mtsk Dill, hackad
  • 1 dl riven ost (2dl om du gillar mycket ostsmak)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.