Knaprig sallad med Belugalinser
Tastecelebration
Tastecelebration
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2-4 personer
  • Ingredienser linssallad
  • 100 gram belugalinser
  • En näve av bladpersilja inklusive stjälkarna (stjälkarna gör det extra crunchy och ger mycket smak)
  • 1 rödlök 150 gram körsbärstomater
  • Ingredienser dressing
  • 2 msk fruktig olivolja
  • 1/2 msk äppelcidervinäger eller kokosvinäger
  • 4 droppar tabasco
  • En rejäl nypa flakey havssalt (jag använder alltid Maldon)
  • 1/2 matsked osötad granatäppelsirap
  • 1 tesked apelsinblomvatten
  • 1 tesked dadelsirap

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.