Ingredienser Portioner: 4 4 portionsfiléer av röding (à ca 200 g) olivolja till pensling havssalt nymald peppar 2 citroner 1 dl flagad mandel Getostkräm 100 g getost 1 dl crème fraiche 30 plockade färska dragonblad salt och peppar tabasco efter smak Sallad 1 blomkålshuvud 10 späda morötter 10 gröna sparris 10 salladslök 2 msk smör eller olivolja till stekning 2 msk salt kapris 10 strån gräslök 1/2 dl olivolja pressad citron efter smak havssalt nymald peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddkvarnar 25 % rabatt Santa Maria 70-140 g Mer info Ladda kupong
4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Ringla över salladenoch blanda allt. Stek isterbandet och lossa fjälstret när det börjar spricka upp. Servera med den matiga salladen, fetaostsås och ajvar
Till salladen kan du servera vad som helst, vi valde grillad halloumi denna gång. Här kommer ett recept på en grymt god varm sallad som vänds upp i en ramslöks- och örtmajo
Skölj och skär salladoch grönsaker i bitar. Koka pastan och låt svalna. Blanda ihop alla ingredienser till salladenoch häll över dressingen och servera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.