Till det drack vi vitt vin från Chile med druvan chardonnay som passade väldigt bra. Lax är väldigt gott och går att variera både i tillagning och med olika tillbehör
flingsalt & svartpeppar. Smaka av med salt och peppar. En liten slatt vitt vin från musselkoket och ett paket ädelost från i julas fick smaksätta den planerade kycklinggrytan
Rör ner vitt vin, tomatsås. Blanda runt och smaka av med salt, peppar. Hetta upp en panna och fräs chili, vitlök, tomatpure, tomater och lägg sedan ner räkorna och fräs dem någon minut
Och glöm inte smaka av, fattas du något så var inte blyg utan ös på med mera kryddning. Finhacka vitlöken, hacka löken, paprikan, chilin och morötterna och stek i hälften smör och hälften olivolja tills lök sorterna känns mjuka men inte fått färg
För att göra det hela så mycket enklare för oss fyller vi upp samma gryta med buljong och häller i pastan för att koka den tillsammans medlöken och svampen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.