Söndagens middag hemma hos oss blev ugnsbakad lax, kryddad med citronpeppar, till det pressad potatis och en sås på lättcrème fraiche kryddad med dill och gröna ärtor
Häll på vin, vatten och grädde, tillsätt fiskbuljongtärningen och timjan. 2 dl torrt vittvin. Koka upp vin- gräddblandningen, lägg ner musslorna och koka ca 5 min, de är färdiga när alla är öppna. 2 schalottenlökar 2 vitlöksklyftor 2 dl torrt vittvin
Ska bli underbart, hoppas på uppehåll så att man kan grilla mycket och så vill jag ha kroppkakor. Smaka en bit så vet du om de är klara, köttet ska vara vitt och fast rakt igenom
Det var då jag bestämde mig för att köpa en crockpot och trots att jag bara skrivit lite om den på bloggen så har mamma följt med trenden och köpt en hon också, och min bästa tjejkompis har verkligen tagit pulled pork till sitt hjärta
Glöm inte att smaka av, du kanske föredrar mer eller mindre vin och- eller kryddor. Strö över alla torra kryddor och rör om lite försiktigt (det säger jag bara för att min gryta var fylld till brädden en stund innan allt sjunker ihop) och lägg på locket
Jag gillar att krydda en del och använde mycket dijonsenap och timjan i min gryta. Häll då ner köttet till grytan igen och fyll på med köttbuljong, vittvin och timjan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.