Läs fler Kockens tips ca 3 dagar kyld. Den här moussen går otroligt fort att göra och man får in massa luft med kolsyrepatroner som ger en bubblig konsistens
-. Till det drack vi vittvin från Chile med druvan chardonnay som passade väldigt bra. -. Vinet som finns i tre olika flaskostorlekar heter Casillero del Diablo Chardonnay (nr 2075) 250 ml 30. -, 375 ml 40. -, 750 ml 74. -, 375 ml 40. -, 750 ml 74
När köttet har fått färg hälls vinet i. Krämig pasta med vittvin & rostas 4 pers. 1 dl vittvin. //Malin Krämig pasta med vittvin & rostas 4 pers 300g rostas eller oxfilé. 1/2 rödlök 3 vitlöksklyftor 1 dl vittvin
Rör ihop grädde, vin och vitlök - tillsätt ex ljus Maizena. Grädde, vittvin, vitlök och räkor. 4 st laxfiléer4 dl grädde1/2 dl vittvin2-3 pressade/rivda vitlöksklyftorvitpepparflingsalträkor. Häll över laxen och gratinera mitt i ugnen i 175 grader, i 25-30 minuter. 1/2 dl vittvin. 2-3 pressade/rivda vitlöksklyftorvitpepparflingsalträkor
Häll på vin, vatten och grädde, tillsätt fiskbuljongtärningen och timjan. 2 dl torrt vittvin. Koka upp vin- gräddblandningen, lägg ner musslorna och koka ca 5 min, de är färdiga när alla är öppna. 2 schalottenlökar 2 vitlöksklyftor 2 dl torrt vittvin
Det får bli min nästa mat-relaterade utmaning, att lära mig tillaga och äta mer fisk. Smaka en bit så vet du om de är klara, köttet ska vara vitt och fast rakt igenom
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.