Semlor Petit Choux. Tycker ni som jag att semlor är ett av de godaste bakverk som finns. Jag har hakat på trenden med att baka en annorlunda semla, om man nu får kalla de semla
Keylimepie-topping. 12 msk limezest. 11 dl limejuice [ca 3 stycken limfrukter]. 1limezest. 1Keylimepie-topping5 äggulor (stora) 1 burk kondenserad mjölk sötad, sötad [à 397 g] 2 msk limezest 1 dl limejuice [ca 3 stycken limfrukter]. 1Dekoration vispgrädde limezestKladdkaka med vit choklad. Grädda kladdkakan i mitten av ugnen i ca 20 minuter medan du gör keylime pir-toppingen. Ställ kakan i kylskåpet för att svalna helt och hållet, minst 4 timmar innan du serverar med vispad grädde och fint rivet limeskal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.