En underbart god juice som är full av nyttigheter. Jag dricker den oftast som mellanmål med lite nötter, en mörk chokladbit eller en god smörgås, men det går förstås lika bra på morgonen eller till maten
Jag tillhör inte den skaran som njuter av att plocka svamp men jag äter gärna svamp. -) Det bästa är ju att jag har vänner och bekanta som älskar att plocka svamp och när det frivilligt erbjuds att plockas åt en, tackar jag ju inte nej såklart
Här hänger Kalle på tork. Men det blev inte bra, då det var för fuktig luft, sa allt åkte in i ugnen på 40 grader varmluft i några timmar med ugnsluckan på glänt
Det här var vår förra fredagsrätt och my good vad gott det var. Jag gillar hemlagad ravioli men den tiden finns sällan efter jobbet en fredagskväll hos oss, men den här var riktigt god och något vi definitivt kommer äta igen
Botten. Klä en långpanna ca 25x35 cm, med smort bakplåtspapper. Sätt ugnen på 150 grader. Rör margarin och socker poröst och tillsätt gulorna ett i taget under kraftig vispning
Festivaltips. Fick ett mail från Paleolina med tips om en spännande festival i Undersåker, Jämtland den 22-23 augusti med mycket för oss som gillar naturlig mat
4 port. 100 g Karl Johan svamp, färsk eller motsvarande torkad 200 g trattkantareller 5 dl grädde 2 dl mjölk 3% 3 st schalottenlökar 1 msk vitvinsvinäger 1 dl hönsbuljong ½ msk soja salt/peppar smör till stekning Finhacka löken och svetta den i en
Jag tror min sambo var en svamphund i sitt förra liv. Han behöver bara gå utanför dörren här i stugan och vips växer det upp svampar där han står…verkar det som i allafall
Ugn 200 grader ca 20 minuter. Tina laxen. Blanda ihop Cremé bonjour, majonäs ocht 2 hackade soltorkade tomater samt oljan de ligger i, tillsätt kryddorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.