-) Jag har fått uppdraget att laga soppan den sista i varje månad. -) Det bästa är ju att jag har vänner och bekanta som älskar att plocka svamp och när det frivilligt erbjuds att plockas åt en, tackar jag ju inte nej såklart
100 g KarlJohan svamp, färsk eller motsvarande torkad 200 g trattkantareller 5 dl grädde 2 dl mjölk 3% 3 st schalottenlökar 1 msk vitvinsvinäger 1 dl hönsbuljong ½ msk soja salt/peppar smör till stekning Finhacka löken och svetta den i en
-) Med lite rött vin från Morberg kunde middagen ikväll inte blir så mycket bättre. Tog en sväng om Coop Forum idag också och fann precis det jag sökte, nämligen KarlJohan svamp
Lyckos er som har KarlJohan i skafferiet efter denna svamphöst, jag har några påsar kvar och den kommer oavkortat gå till pastarätter där den så väl hör hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.