Ja det är mycket medrabarber nu. e maj, så jag tänkte att det var väl en orsak så god som någon att faktiskt slänga ihop ett gäng muffins med säsongens smaker
Hacka chokladen grovt och tillsätt i smeten tillsammans med hälften av rabarberna. I söndags när jag öppnade frysen såg jag burken medrabarberkompott som blev kvar efter pavlovan jag bakade för några veckor sedan
Kakan serverades med vaniljsås. Nu när jag testat kan jag säga att jordgubbar, rabarber och vitchoklad är en utmärkt kombination som jag kan rekommendera er att testa
Börja därefter med den vitachoklad brownien. Börja med den mörka choklad brownien. Den här helgen tänkte jag avsluta på bästa sätt med en bit av denna ljuuuvliga brownie
Varm chokladmed skumtomtar och vitchoklad. I medchoklad och skumtomtar, värm och så är det färdigt. Innan jag drog iväg till jobbet imorse passade jag på att experimentera i köket och jag tänkte delge er det lilla ”recept” som jag fixade med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.