) Receptet kommer från Linneas skafferi och det som skiljer den från en vanlig smulpaj är ett lager av vitchoklad som blir så otroligt gott tillsammans med hallonen samt att det finns en liten, liten touch av kardemumma i fyllningen
Ja det är mycket medrabarber nu. e maj, så jag tänkte att det var väl en orsak så god som någon att faktiskt slänga ihop ett gäng muffins med säsongens smaker
Kakan serverades med vaniljsås. Nu när jag testat kan jag säga att jordgubbar, rabarberochvitchoklad är en utmärkt kombination som jag kan rekommendera er att testa
Dagens gofika blev en smulpajmedrabarberochvitchoklad. Idén till receptet fick jag från Karins Kök, som använde äpplen i sin smulpaj igår, men eftersom vi har så gott om rabarber just nu var rabarber den givna ingrediensen för mig
Varm chokladmed skumtomtar ochvitchoklad. I medchokladoch skumtomtar, värm och så är det färdigt. Innan jag drog iväg till jobbet imorse passade jag på att experimentera i köket och jag tänkte delge er det lilla ”recept” som jag fixade med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.